Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 27.05.2002 г.
Бегуновци събра видни гости на събор
Готвят пуск на линията за пектин
Паметник в Дивля увековечи Майстора
Тризнаци спечелиха парада на близнаците
Парад на духовността в Перник
Тризнаци спечелиха парада на близнаците
Тинка ЕВДОКИМОВА
   Тризнаци грабнаха първото място в шоу-конкурса “Парад на близнаците”. Изявата беше организирана от ОМД - Перник и се състоя в четвъртък вечер на централания градски площад. Участие взеха близо 20 двойки близнаци от една до 58-годишна възраст.
Шоуто протече в четири кръга. В първият те дефелираха пред многоборйната публика. Във втория се надправарваха за най-чаровна усмивка, в третия показваха своята артистиченсот като пяха, рецитираха и танцуваха, а в последния кръг се състезаваха под звуците на кръшна българска ръченица. Изявите бяха оценявани от авторитетно жури. То бе председателствано от водещата на модното предаване “Лейди” - Юлия Стоянова, а членове бяха директорът на Общински младежки дом - Надя Лозанова и хореографът Росен Антонов.
Диплом, специални шапки и предметни награди получиха най-малките участници Йоана и Ивайло, Петър и Георги и Адрияна и Антония. Призът за най-голяма прилика бе спечелен от Мартин и Марио, а за най-чаровна усмивка от Биляна и Сияна. Призът за най-голяма артистичност бе присъден на Божидар и Калин. Бяха раздадени и още много награди, сред които за най-голям чар, както и поощрителни.
Третото място и парична награда от 50 лева бе спечелено от шестгодишните Борислав и Анелия. На второ място са класираха Лора и Вероника, получили и парична награда от 100 лева. Журито присъди първото място и парична награда от 150 лева на тризнаците Ралица, Роман и Росен. Пред “Съперник” те обясниха, че участват традиционно в този шоу-конкурс. Сегашната им изява е трета поред. Тримата са деветнайсетгодишни, ученици в Техникума по металургия и химични технологии “Мария Кюри”. С танци се занимават в ансамбъл “Граово” към Районния младежки дом - Мошино. За своите успехи благодарят най-вече на своите родители, на които посвещават и победата в конкурса.
Вечерта продължи с изпълнения на най-нашумелите хитове на дует “Каризма”. Двамата изпълнители накараха стотиците подрастващи да танцуват не само пред, на и на самата сцена.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система