И Н Т Р А - ООД

КАЧЕСТВО И КОРЕКТНОСТ
PVC ДОГРАМА  ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО И ДОБРА ЦЕНАПисмо до ИНТРА  Перник 606 - 200

Начало

0

PVC дограма

0

Щори

0

Комарници

0

Первази

0

Дограма на кредит

0

Промоции

0

Контакти

0

Как да поръчаме

0
Сертификати
0
Цени
 
Център за продажби
My status Chat with me
Добре дошли в ИНТРА - Online

 

Съвременните  PVC прозорци са много по-добри от  дървените, надеждни, лесни за поддръжка . Прозорците от PVC не изискват разходи, не се боядисват и не се разсъхват. През  PVC прозорците се вижда много по добре заобикалящия ни модерен свят и по-малко се чува шума. Съвременната PVC дограма запазва топлината в жилищата ни . Сгради с PVC дограма освен че, изглеждат по естетично , са и по уютни за обитаване .
Фирма  «ИНТРА - ООД» предлага завинаги да се избавите от грижите, свързани с дограмата. Ние произвеждаме качествени PVC прозорци и врати, монтираме ги  и даваме гаранция за безпроблемната им  експлоатация.

Ние монтираме дограми в цяла югозападна България.  За да достигнат нашите прозорци до повече домове създаваме дилърска мрежа с което качеството на нашите услуги може да се оцени по широко.Профилните системи с които работим , а също така и обковите, които се влагат при производстото на дограмите са залог за добрите резултати  и постоянно нарастващ оборот. За сметка на високите обеми от продажби ние можем да предложим едни от най-ниските цени в региона като по никакъв начин това не се отразява на качеството.

  Като ни се доверите , всъщност избирате  лесния начин да свършите работата си .


 
 

 

                                  

 

 

 

 
©copyright INTRA Ltd 2007