Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 15.05.2007 г.
С коктейл "Молотов" плашат председателката на ОбИК в Радомир
Тестът по "Човекът и обществото" лесен за ІV клас, решиха го за 10 минути
С коктейл "Молотов" плашат председателката на ОбИК в Радомир
Любомира ПЕЛОВА
   Хвърлиха коктейл "Молотов" пред дома на председателя на Общинската избирателна комисия за местните избори в Радомир Елвира Христова часове преди поредното заседание по казуса "Златко Стойчев". Предполага се, че неизвестни засега извършители са се опитали чрез сплашване да въздействат върху решението на заседанието, насрочено за вчера. Според предварителния дневен ред ОбИК трябваше да се произнесе дали градоначалникът правомерно заема поста.
Инцидентът е регистриран към 4 часа призори. Елвира Христова спяла у дома си заедно със съпруга си и 2-годишната си внучка, когато усетила тежък мирис на пушек. Жената веднага излязла навън заедно с детето, двете не са пострадали. Минути по-късно заедно със съседи изгасили пламъците, обхванали входната врата.
Заради регистрирания инцидент към 16 часа вчера Комисията все пак направи опит да проведе заседанието си. Предварително се знаеше, че членовете й трябва да се произнесат по въпроса за предсрочното прекратяване на мандата на Златко Стойчев. Мотивите за това искане са, че градоначалникът все още фигурира в ръководството на две търговски дружества, което е нарушение на Нормативната уредба. В Радомир вчера се шушукаше, че молотовката е хвърлена от опоненти на Стойчев, тъй като Христова се счита за негов човек. На няколко пъти вече тя отлагаше решаването на казуса.
От това кой ще упражнява кметската власт в Радомир зависи и кой ще извършва сметосъбирането и сметоизвозването. А както се знае в боклука има много пари... Кметът на Радомир инж. Златко Стойчев е заявил, че има съмнение по отношение самоличността на извършителите на вандалщината и е алармирал органите на реда. Мнозина твърдят, че това е опит на крими среди да бъде оказан натиск върху местната власт.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система