Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 22.03.2007 г.
Пернишки деца отличени в национален конкурс
Разследват причината за пожара в Люлин планина
Пернишки деца отличени в национален конкурс
Станислава БОЯНОВА
   С два златни, два сребърни и един бронзов медал бяха отличени на Националния детско-юношески конкурс за музикално и танцово изкуство "Орфеева дарба" възпитаниците на СОУ "Св. Климент Охридски". Младите таланти са доказали своите умения и способности пред доста сериозна конкуренция от цялата страна.
Участниците в надпреварата са били разделени в две категории. Първата категория е била за ученици от музикалните училища, а втората за деца от самодейни колективи.
Деветокласничките Боряна Василева и Маряна Илиева са били отличени със сребърен медал и диплом в първата категория. Освен тях в нея са класирани и първокласничката Андреа Емилова с бронзов медал. С грамота и запис в Българското национално радио пък са класирани Ралица Кирилова - 6 клас, Радостина Станимирова - 8 клас, Ренета Янкулова - 10 клас и Теодора Иванова - 12 клас. В националното състезание в столицата е била отличена с грамота и една от ръководителките на момичетата Живка Бърнева. Тя е получила приза за най-добър преподавател в конкурса.
Двата златни медала са били завоювани в категорията за самодейци. Те са присъдени на Владислав Стоилов от 11 клас и Лора Сачанска от 5-ти клас.
Много сме щастливи, че нашите деца успяха да отличат училището ни на такъв престижен конкурс, каза директорът на школото Анета Евтимова. Тя изказа и благодарност на Общинския съвет в Перник и заместник-кмета Зоя Асенова, които са взели решение за една година да финансират всички участия на учениците в национални прояви. Следващата проява на младите таланти ще бъде през май в Ловеч.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система