Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 16.01.2007 г.
Пазач издъхна по време на пост
Едри търговци и производители на илачи на път да съсипят малките аптеки
Пазач издъхна по време на пост
Илияна ИВАНОВА
   65-годишен пазач издъхна по време на пост в нощта срещу събота, докато охранявал автокомплекс "Булгарплод", съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията. Трупът му бе открит от служители на фирмата и от пернишки пожарникари, извикани на място да гасят пожар, лумнал в друга будка на охраната.
Рангел Алексов Стоянов е получил инфаркт на миокарда, категорични са лекарите. Ударът, причинил смъртта, е настъпил внезапно без предварителни симптоми. Човекът нито е бил плашен, нито е бил нападан, свидетелстват негови колеги. Веднага, след като намерили безжизненото тяло на пазача, служителите на фирмата извикали екип на Бърза помощ. Пристигналите на място медици само констатирали смъртта. Трупът е закаран в "Съдебна медицина" за аутопсия. Няма следи от насилие. Това е втори случай на смърт след инфаркт през последната седмица. Няколко дни по-рано клошар бе покосен близо до тенис-кортовете в центъра на Перник.
Още един пожар са гасили служителите на реда в съботната нощ. Първият случай е регистриран в квартал Куциян, където е изгорял лек автомобил "Лада". Колата е била в гараж, където най-вероятно е била запалена от неизвестни засега лица. Пироманите са проникнали в помещението, след като са разбили входната врата. Возилото е изгоряло напълно. Пострадали хора няма. Служителите на реда са започнали работа по двата случая.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система