Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 11.01.2007 г.
Човек на "Съперник" грабна приза на списание "Перник"
Тричленка на ВАС отхвърли жалба на пернишкия кмет
Човек на "Съперник" грабна приза на списание "Перник"
Станислава БОЯНОВА
   Специалният коментатор на вестник "Съперник" Валентин Варадинов е сред тримата призьори, които бяха отличени завчера лично от директора на списание "Перник" Димитър Дойчинов. Наградата на нашия колега беше за перфектните му коментари, които той прави във всеки брой на вестника. С призове от Дойчинов бяха удостоени и управителят на "Градски вестник" Михаил Михаилов - за рубриката "Под секирата" и журналистът Владимир Русев - за гражданска инициатива, свързана с пренасяне на частица от мощите на Св. Иван Рилски.
Осем пък бяха годишните награди за 2006 г. за принос в изкуството и литературата на списание "Перник", които определи петчленна комисия съставена от общественици извън редакционния екип на изданието с председател Йордан Дичев. Голямата награда за принос в пернишката култура и за разнообразни и оригинални изяви във всички литературни жанрове бе връчена на главния редактор на списание "Перник" Ирена Миткова. Димитър Дойчинов пък получи две награди - за пътеписа "Гложенският манастир", мемоарите "Нощта на ракетите SS-20" и есето "Душата", както и за участието му в борбата срещу ракетите. Призът "Литературно предизвикателство" бе присъден на Ангел Малинов, а за поезия бе отличена Росица Ангелова. В раздел "Краезнание" бе награден Николай Сивков за статията си "По поречието на река Струма". Светлана Панайотова пък спечели наградата в раздел "Галерия", а Моника Николаева за млад автор и Тодор Гигов за спортна слава.
В празничната вечер в Арт-салона бе представен и новият брой на списание "Перник", който е посветен на присъединяването на страната ни към Европейския съюз.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система