Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 28.11.2006 г.
Трупът на изчезнала столичанка открит в Струма
Питомци на пернишко школо честваха патронен празник
Трупът на изчезнала столичанка открит в Струма
Илияна ИВАНОВА
   Трупът на изчезнала столичанка бе открит във водите на Струма в безлюдна местност край пернишкото село Чуйпетлово, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията. 43-годишната Динка Боянова Воденичарова, която е в неизвестност от 22 ноември, е била финансов директор в Лизинговото дружество на "Пощенска банка". Засега според служителите на реда става въпрос за самоубийство.
По данни на МВР Воденичарова е напуснала дома си в столицата към 8 часа на 22 ноември. Качила се в автомобила си - зелена "Тойота Корола" с държавен контролен номер С 37 87 ХР, и потеглила за работа. След това следите й се губят. Воденичарова бе обявена за издирване от столичното Първо Районно полицейско управление. МВР разпространи чрез медиите и описанието на изчезналата - висока около 179 см, кафяви очи, кестенява коса и леко изпъкнала горна челюст. Била е облечена с черно кожено, дълго до глезените манто с тъмнокафява яка, тъмносин костюм и имала черна дамска чанта.
Към 12 часа по обяд в неделя работници от Дивечовъдното стопанство "Витошко", тръгнали да хранят животните, се натъкнали на зарязания сред гората лек автомобил "Тойота Корола". Той стоял близо до туристическия заслон "Мечата чешма". Работниците останали изумени, че по тези баири изобщо може да се стигне с кола. Веднага се обадили в дежурната част на Областната дирекция на полицията. При огледа униформените установили, че човекът е слязъл набързо от возилото, в купето имало разхвърляни празни опаковки от лекарства. Направената справка показала, че именно в тази "Тойота" е била видяна за последно Динка Воденичарова. Затова е предприет и оглед на местността. Трупът на жената е открит малко по-късно във вир на Струма, намиращ се на около 30-40 метра от автомобила.
При огледа следи от насилие не са констатирани. Затова се предполага, че става въпрос за самоубийство. Друго предположение е, че смъртта е настъпила още на 22 ноември, но тялото не е било разложено, тъй като е стояло в студените води на реката.
Засега се смята, че Динка е погълнала голямо количество медикаменти, които са причинили смъртта. Точната причина за това ще стане ясна след изготвяне на съдебно-медицинската експертиза. Тя обаче ще бъде готова до месец. Воденичарова не е оставила предсмъртно писмо.
На мястото на произшествието в неделя са пристигнали служители на реда. Бил лично и директорът на ОДП - Перник комисар Тодор Илиев. Имало и линейки. А колата е била издърпана с товарен камион от безлюдното дере. По случая е започнато разследване.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система