Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 13.10.2006 г.
Перверзия на ученически лагер в Китен през август
Петима заболяха от туберкулоза за една седмица в региона
Перверзия на ученически лагер в Китен през август
Станислава БОЯНОВА
   Първото ми желание е да си потопиш главата в тоалетната чиния. Второто ми желание е да дефилираш гола в коридора... Това не са реплики от безвкусен филм, а само две от петте желания на малолетни момичета. Заповедите издава Крис - ученичка от Вакарел, свидетели на извращенията стават и две пернишки момичета - петокласничката Сия и седмокласничката Мая. Четирите девойки са на лагер в Китен през месец август тази година. Те са талантливи деца, певици, участват в ежегодната Международна фолклорна Артакадемия, организирана от фирма "Еврогрейд" ООД. Сия е от групата на пернишката народна певица Гуна Иванова.
Изцепките започват в последния ден от почивката. Крис, която е от Вакарел, и потърпевшата - Ева /нейна съгражданка/ обитават по време на лагера една и съща хотелска стая. Крис обаче не е доволна от съквартирантката си и непрекъснато търси поводи да я засегне. Сприятелява се с двете пернишки момичета и след кратък заговор на обяд Мая запалва една от полите на Ева. По-късно трите откриват, че на мобилния телефон на Ева има запис със сексуални извращения. Те заплашват, че ще го покажат на ръководителката на лагера - Емануела, също от Вакарел. Уплашената девойка ги моли да не правят това и обещава да им изпълни няколко желания.
Първото е да си потопи главата в тоалетната чиния. След това да се разхожда гола в коридора, реди Крис. След това инквизиторката прави коктейл от хапчета, сред които потърпевшата разпознава само "Фервекс", и задължава жертвата си да изпие пълната чаша. След като Ева изпива половината от коктейла, й е разпоредено да дъвче "гащите на Мишето". Последното желание е: "да си бръкнеш в ануса и да си оближеш пръстите". Детето покорно изпълнява част от перверзните желания на връстничките си, за други отказва, но тогава Крис го бие с колана на Мая. Всичко това става в присъствието на двете перничанки, които не правят никакви опити да отърват жертвата от нейните страдания.
През цялото време Ева плаче, накрая започва неистово да пищи. С писъците си привлича вниманието на ръководителката на групата - Емануела. Възпитателката влиза в стаята и става свидетел на грозната гледка. Според майката на Мая следва саморазправа от страна на Емануела спрямо Мая, Сия и Крис.
Ден по-късно потърпевшата подава жалба в Районното полицейско управление в Ихтиман. Започва разследване, в което под отговорност са подведени и двете пернишки ученички. Преписката по делото е изпратена и в Областна дирекция на полицията - Перник, Регионалния инспекторат по образованието и други институции.
Цялостна разработка по случая четете във вестник "Съперник"


Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система