Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 06.04.2006 г.
10 непълнолетни проститутки наблюдават антимафиотите
Изложба на малчугани от Дрен оцвети Парламента вчера
10 непълнолетни проститутки наблюдават антимафиотите
Илияна ИВАНОВА
   Регионалното звено “Борба с организираната престъпност” води на отчет 10 малолетни и непълнолетни момичета от Перник на възраст от 13 до 16 години, които се занимават с проституция, съобщи началникът майор Роберт Петров.
Невръстните жрици на любовта са предимно деца на разведени родители, които са под надзора на майките или бабите си. Контролът при тях е занижен и често най-близките им не знаят с какво се занимават те. Опитват се да компенсират липсата на здраво семейство с повече свобода - пускат ги до по-късно навън, разрешават им да ходят на дискотеки, да се събират с компании.
Няколко са сводниците в града, които привличат към незаконната дейност 13-годишни момичета. Децата са податливи на изнудване и всяване на страх и затова изпълняват волята на сводниците. Самите те са мъже в зряла възраст, които се занимават с доходоносния нерегламентиран бизнес от години. Първоначално започват да подаряват на набелязаните момичета скъпи дрехи, накити и парфюми, возят ги в скъпи коли, водят ги в скъпи ресторанти. Черпят ги скъпи питиета, като се опитват да ги напият. След това осъществяват с тях полов акт, като заснемат с камера и с фотоапарат най-интимните сцени. След това изваждат фотосите и започват изнудване: “Ако не изпълняваш разпорежданията ми, ще публикувам снимките ти в списания и вестници.” Уплашени, децата, разбират, че вече са въвлечени в играта и измъкване няма. И вместо да потърсят помощта на родителите си и специализираните органи, затъват все по-надълбоко. Веднъж започнали да играят по свирката на сутеньора, проститутките вече не получават скъпите подаръци и не се возят в скъпите автомобили. За добро поведение им подхвърлят по 5-10 лева, колкото да покриват ежедневните си нужди, твърди майор Петров.
Част от момичетата обаче приемали “работата” като удоволствие. Една от непълнолетните жрици на любовта смаяла антимафиотите с цинична изповед: “Аз вече водя полов живот и имам нужда от секс. Всяка вечер ходя на дискотека с ясната мисъл, че ще завърша купона в ласките на някой обожател. Защо да го правя без пари? Така поне ми плащат.”
В града има и елитни проститутки, които приемат клиенти след предварителен абонамент. Те обаче са на възраст 20-25 години. Така по график мадамите обслужват хора, за които се знае, че плащат добре. За един час похотливците се ръсят по 50-60 лева.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система