Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 24.05.2002 г.
М. Русева и Б. Тодоров взеха висок приз
От юни раздават увеличените пенсии
Бутат ромските блокове в 7-ми септември
За буквите и за цифрите
М. Русева и Б. Тодоров взеха висок приз
Яна ТОДОРОВА
   Директорът на Гимназията с преподаване на чужди езици “Симеон Радев” Маргарита Русева и учителят Бойчо Тодоров от Техникума по енергетика и минна промишленост “Христо Ботев” бяха удостоени с най-високите отличия за работа в областта на образованието - наградата “Неофит Рилски”. Почетните отличия им бяха връчени от началника на ИО на МОН в Перник Люба Божкова на тържествена церемония в АРТ-салона на Двореца на културата вчера. Удостоверенията се дават от името на министъра на образованието Владимир Атанасов и са за дългогодишна цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на народната просвета.
Сериозна следа оставиха и двамата досега, каза г-жа Божкова на церемонията. Всички си спомняме труднои звоюваната езикова гимназия в Перник и откриването на учебната година на площада. Училището доказва, че наистина е заслужавало да го има. Бойчо Тодоров направи много за образователната система като цяло, подчерта г-жа Божкова. Освен удостоверенията г-жа Русева и г-н Тодоров получиха и луксозни издания на Паисиевата “История славянобългарска”.
Още 34 директори на учебни заведения и учители бяха наградени на церемонията. Те получиха грамоти за постигнати високи успехи в сферата на образованието в Перник и областта.
Това е най-българският и най-нашият празник. Той ни дава най-голямо самочувствие, че и ние сме дали нещо на света. Пред мен стои елита на пернишкия регион в системата на образованието и ви казвам най-голямото “Благодаря”, каза г-жа Божкова. И още: убедена и сигурна съм, че всеки от вас е оставял частица от себе си във всяко дете. няма нищо по-хубаво от това да срещнеш на улицата някого, за когото нямаш спомени и да ти каже: “Благодаря”, допълни г-жа Божкова.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система