Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 29.11.2005 г.
Пешеходец загина, друг бере душа в болница
Нов доплеров апарат заработи в ДКЦ I
“Корником” остава собственик на “Мини открит въгледобив”
Пешеходец загина, друг бере душа в болница
Илияна ИВАНОВА
   Пешеходец загина на място, а друг е приет в болница с опасност за живота, при два различни инцидента в Перник през почивните дни. Единият от шофьорите, причинил катастрофа, е избягал и в момента се издирва от полицията, съобщи регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов.
Първата трагедия се разиграла към 20 часа в петък на външноградската магистрала близо до бензиностанция “Нафтекс” в квартал Караманица. 48-годишният Ц.М. пресичал пътното платно в тъмното, когато бил пометен от лек автомобил “Ауди 80” с държавен контролен номер РК 06-08 АН, управляван от 28-годишния перничанин Ц.С. Предполага се, че шофьорът не е забелязал тъмната фигура навреме и не е успял да спре колата на безопасно място. Трупът на загиналия е закаран в Съдебна медицина за аутопсия. Местопроизшествието е посетено от следствено-оперативна група. Образувано е следствено дело за изясняване причините за инцидента.
Пак към 20 часа, но на следващия ден, е станала и втората трагедия. Клошар пресичал пътното платно близо до ТЕЦ “Перник” в квартал Димова махала, когато бил ударен от неидентифициран до този момент лек автомобил. След удара колата е дала мръсна газ и избягала от местопроизшествието. Драмата се разиграла толкова бързо, че случайните свидетели не могли да уточнят пред полицията нито марката, нито номера на возилото. В РДВР - Перник е създадена организация за издирване и установяване на автомобила и виновния шофьор. Обръзувано е и следствено дело. Тежко пострадалият мъж е бил откаран в пернишката болница в критично състояние. Според лекарите има опасност за живота му.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система