Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 18.11.2005 г.
Пуснаха убиеца от “Тропикана” под гаранция от два бона
Бум на желаещи за парно отчитат фирмите в Перник
Представиха в Перник висше училище
Пуснаха убиеца от “Тропикана” под гаранция от два бона
Любомира ПЕЛОВА
   Пернишкият окръжен съд вчера реши мярката за неотклонение на 39-годишния Идаки Николов, който застреля от упор надзирател от Централния софийски затвор, да бъде парична гаранция от 2000 лв.
Мотивите на магистратите са чистото съдебно минало на обвиняемия, откровеното му признание пред следователите с всички подробности за инцидента, станал на 14 ноември в пернишкия кафе - аперитив “Тропикана”. Тогава бе убит от упор с един изстрел в корема 41-годишният Николай Захариев.
Веднага след фаталния изстрел, произведен от законно притежавания пистолет “Берета”, убиецът избяга и се укри в столицата. Той бе задържан 18 часа по-късно в района на Софияленд от екип на пернишки полицаи. Там бе намерен и личният му автомобил, с който той “се спаси” от мястото на разстрела.
Според близки на почерненото семейство, Николай Захариев с нищо не е предизвикал агресията у Идаки. Нелепо разделилият се с живота надзирател е седнал в заведението да изпие една бира, когато Николов заедно с компанията си се настанил на масата му. Групата се връщала от излет в Голо бърдо и влязла в заведението да се почерпи. Колко алкохол е изпил убиецът, бил ли е изобщо пиян, ще изясняват следователите и съдебният състав. Клиенти на “Тропикана” твърдят, че работещият като частен охранител в столично обменно бюро за валута Идаки Николов е нападнал надзирателя с обвинение, че се е държал лошо в затвора с излежаващ присъда негов близък. Захариев, който пет минути преди изстрела звъннал на съпругата си и й казал, че се прибира, се опитал кротко да обясни, че в Софийския затвор изпълнява само служебните си задължения и не влага нищо лично в отношението си към излежаващите присъди. Отговорът бил изстрел от “Берета”-та на Идаки Николов.
От прокуратурата заявиха вчера, че ще обжалват меката мярка за неотклонение.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система