Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 31.08.2005 г.
21-годишна перничанка търси добри сърца
Всички десни и центристи обединени за изборите в Изток
Шофьор без книжка праща пасажери в болница
21-годишна перничанка търси добри сърца
Станислава БОЯНОВА
   След тежка катастрофа 21 годишната Милена Димитрова Костова е получила сериозни увреждания. Младото момиче е останало неподвижно. Седмица след трагедията семейството го сполетява още една зла беда. Бащата на момичето умира от силно притеснение, а майката остава без работа. Това е част от адресираното до кметство “Изток” писмо от Цветанка Грозданова Костова, майка на пострадалото момиче.
Майката на момичето се обръща за помощ, тъй като на Милена предстои тежка операция за присаждане на стволови клетки. Жалко... толкова млад човек да стои неподвижен и да страда между четири стени. Трябва всички да бъдем съпричастни към чуждото нещастие и да си помагаме, защото на този свят никой не е застрахован от тежка болест и катастрофа...А в този живот се тровим излишно за толкова много неща, не осъзнавайки колко е важно да бъдем здрави и усмихнати.
Ръководството на кметство “Изток”, съвместно със Съюза на инвалидите, Българския червен кръст и Демократичния съюз на жените са предприели акция за набиране и оказване на финансова помощ от фирми, предприятия и граждани. “Чрез средствата за масова информация искрено се надяваме да помогнем на един млад човек, като му осигурим пълноценен живот и да върнем усмивката на лицето на изстрадалата майка. Нека отворим сърцата си и помогнем с каквото можем” е апела на ВрИД кета в кметство “Изток” Снежана Викторова. За повече информация гражданите, които искат да помогнат на 21-годишната Милена могат да се обърнат към кметство “Изток” ул. “Благой Гебров” №15, тел. 67 07 01 и факс 67 06 56.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система