Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 26.04.2005 г.
Непълнолетен размаха нож в кафе и едва не уби 20-годишен мъж
Първото евробебе се роди минута след полунощ
Вдигнаха цените за Великден, поскъпват месото и яйцата
Непълнолетен размаха нож в кафе и едва не уби 20-годишен мъж
Ели СТОИЧКОВА
   Непълнолетен младеж от Перник нападна с нож свой познат и му нанесе четири прободни рани при сканадл, станал пред кафене в района на Стара Тева, съобщиха от полицията. Потърпевшият е закаран в болница в тежко състояние.
Пострадалият е Георги Терзиев, на 20 години, от Перник. Вечерта завчера младежът бил с компания в кафенето, намиращо се на разклона за Стара Тева. Към 22 часа в заведението влязъл 17-годишният В. И. Той извикал навън Георги, с когото се познавали отдавна и по данни на свидетели имали стара вражда. Запознати с историята им твърдят, че преди около година на Георги му изчезнали лични вещи. За кражбата той обвинил В. И. Оттогава двамата били в непрекъснати пререкания. Не се знае обаче какво е предизвикало последния скандал.
При разправията непълнолетният извадил нож и нанесъл четири прободни рани по тялото на своя опонент. Два от ударите са попаднали в корема, другите два са повърхностни. Потърпевшият е закаран в местната болница, където му е назначено лечение. По случая е заведено следствено дело. По непотвърдена информация нападателят нито работи, нито учи.
Според служители на реда, напоследък се наблюдава изключителна агресивност у млади хора. Те с лекота посягат към хладното оръжие, с лекота замахват и раняват. Дори убиват... Нелепата гибел на едно 17-годишно момче, чиито живот бе отнет жестоко не просто от негов връстник, а от съкласник, не послужи явно за урок никому. Преди десетина дни трийсетина възпитаници на елитни пернишки школа, сред които и спортното, се биха и се клаха на площада в нощна доба. Четирима от тийнейджърите влязоха в болница, състоянието на двама от пострадалите от размахани в късните часове ножове, продължава да бъде критично. Сега пак непълнолетен по същия начин почти уби 20-годишен младеж.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система