Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 25.03.2005 г.
С условна присъда се измъкна стрелецът от Долна Диканя
Четири години и половина затвор за разпространител на наркот
Филиал на градина побира две групи деца
С условна присъда се измъкна стрелецът от Долна Диканя
Любомира ПЕЛОВА
   С три годишна условна присъда се измъкна 48-годишният Тони Гаджов за причинена от него средна телесна повреда на 30-годишния Борис Милев. Срещу Тони Окръжната прокуратура повдигна обвинение за опит за убийство, останало недовършено по независещи от него причини. Защитата пледираше за средна телесна повреда.
Инцидентът стана на 27 декември 2003 година, когато Гаджов стреля срещу 30-годишния Борис Милев. Същият ден пострадалият се връщал със съпругата си от Гоце Делчев. Пътьом решили да се отбият при родителите му в радомирското село Долна Диканя. Завивайки към махалата, заради тесния път с дълбоки коловози той бил принуден да кара плътно зад движещата се пред него бяла Жигула. Милев дори не знаел чия е и кой пътува в нея. Пред дома на родителите на Гаджов руското возило спряло, спрял и Милев, тъй като било невъзможно да го изпревари. От Жигулата излязъл побеснелия 48-годишен мъж и почнал да крещи: “Защо ме следиш, бе, копеле?” После извадил законно притежаван пистолет и стрелял в Борис през полуотвореното прозорче на автомобила му.
Пред съда обвиняемият и съпругата му обясниха, че е имал психични проблеми, резултат от претърпяна през 1987 година тежка катастрофа. Тогава лежал с месеци в болница, дълго време бил и в кома. Мозъчните травми с годините започнали да се отразяват на психиката на Тони. Изпадал в депресивни състояния, страхувал се, все твърдял, че го преследват. Заболяването отключило агресивното поведение, което обяснява и стрелбата. Това показват резултатите от извършените тройни и петорни медицински експертизи.
Четири години е отлагателният срок на присъдата на Гаджов. Той бе оправдан по обвинението в опит за предумишлено убийство, остана само това за нанесената средна телесна повреда. 6 000 лв трябва да изплати тони на пострадалия Милев за претърпените от него болки и страдания. Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок в софийски апелативен съд.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система