Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 07.03.2005 г.
Жена уби любовника си с един удар в сърцето
“Феромагнит” стъпва на американския пазар
Радомирци обсипаха с цветя паметници-светини
Жена уби любовника си с един удар в сърцето
Любомира ПЕЛОВА
   Жестоко убийство окървави Националният празник - 3-ти март в трънското село Туроковци. Пришълка от Елин Пелин уби с един удар в сърцето година по-младия си любовник.
Трагедията се разиграла към 22.30 часа. 47-годишната Райна С. и приятелят й Любомир Гюров седяли на празнична трапеза, естествено - черпили се и с алкохол. Вероятно той си казал думата и между двамата избухнал тежък скандал. Пришълката изпуснала нервите си, хванала ножа и с един удар го забила в гърдите на любовника си. Острието вероятно е попаднало в сърдечната област, защото Гюров издъхнал на място.
Убийцата пристигнала със сина си преди близо 8 месеца в далечното село, уж за да се грижи за 74-годишния туроковчанин Богдан. Райна твърдяла, че му е племенница, но местните хора се съмняват, че между двамата е имало роднинска връзка.
Не е ясно точно кога се е завъртял любовният роман между Райна и Любомир, но преди около два месеца те заживели на семейни начала. Бяха като в поговорката за гърнето и похлупака, твърдят местните хора. Убитият Гюров, който е от Туроковци, имал зад гърба си два развода, от предишните си бракове имал и две деца. Бил криминално проявен, лежал е и в затвора. Ефективната присъда, излежана преди няколко години, е била за разпространение на фалшиви пари.
Райна и синът й пък обичали да “пипат” из хорските къщи. Последно отмъкнали часовника на местен жител.
Тялото на заклания от пришълката Любомир Гюров е откарано в Съдебна медицина за аутопсия. Райна е задържана, образувано е и следствено дело, което ще нищи причините за убийството.
Възможно е в основата на скандала, в резултат на който последвало и убийство, да лежи ревността. 46-годишният Гюров също се съмнявал, че между любовницата му и пенсионера има роднинска връзка, твърдят хора от селото.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система