Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 19.03.2002 г.
Въоръжен и маскиран нападна бензиностанция
Честваха годишнина на Методи Андонов
Хармоничният свят на един художник.
ДП иска обществен дебат за паметника на Г.Димитров
БСП и СДС заедно ще спасяват “Кристал”
Въоръжен и маскиран нападна бензиностанция
   Маскиран нападна бензиностанция и заплаши служителя с оръжие късно вечерта в неделя, съобщи говорителят на РДВР Венцислав Алексов. Благодарение на хладнокръвието на работещия в обекта там грабеж не е извършен.
Към 22.15 часа маскиран атакувал бензиностанция -7306 край Долна Диканя, Радомирско. Той най-напред убил кучето, което пазело обекта, а след това заплашил с пистолет “Байкал” и служителя. Оръжието било със заглушител. При суматохата маскираният успял да отнеме 26 лева от оборота.
Дежурен на обекта бил 52-годишният Костадин С. Той не се уплашил и се сборичкал с бандита, който произвел един изстрел в обекта. По време на борбата Костадин успял да му отнеме пистолета и да свали маската му, след което грабителят избягал. Костадин произвел след него три изстрела, но не го уцелил. Благодарение на смелостта и хладнокръвието на работещия в бензиностанцията, там не е извършен грабеж, а самият служител не е пострадал, каза г-н Алексов.
В РДВР е създадена организация за установяване на извършителя на дръзкото деяние. определена е работна група за залавянето му. Групата координира и ръководи действията по издирването, в което е включен целият личен състав на полицията. Изработен е и фоторобот на лицето. Нападателят е на видима възраст 25-30 години. Ръстът му е между 175 и 185 см, косата е черна, а на челото има плешивост. Очите са тъмно кафяви, лицето е продълговато, обръснато, но с гъста черна брада. Бандитът е облечен с черни дънки, тъмно платнено яке, мръсни сини маратонки. На гърба си е носел зелена платнена раница с платнени дръжки. Евентуално по лицето и ръцете има наранявания.
Полицията умолява всеки, който има информация за издирвания да се обади на телефон 166 или на телефон 604 166, както и в най-близкото Районно полицейско управление.
Анонимността на гражданите е гарантирана.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система