Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 17.03.2003 г.
Младеж инквизиран и изхвърлен край Ноевци
Десните заедно за втория турс
Пиян за малко не изгоря в мазе
Конфискувани покер-автомати, работели под прикритие
Младеж инквизиран и изхвърлен край Ноевци
   25-годишен младеж от София бил жестоко инквизиран от неизвестни засега и изоставен в тежко състояние в района на брезнишкото село Ноевци, съобщиха от полицията.
Олег Д. бил засечен от похитителите в района на пернишкия квартал Църква, докато карал личния си автомобил “Форд Ескорт”. Той пътувал от София за Благоевград, когато четирима маскирани го свалили от колата му насила и докато се усети нахлузили на главата му чувал. Веднага след това го напъхали в багажника на техния автомобил и потеглили в неизвестна посока. Откарали го в къща, за която похитеният не знае къде точно се намира. В къщата насилниците го били жестоко с железни тръби. По време на инкивизицията поставяли върху гърба му 4 - 5 пъти гореща ютия. Мъчителите отрязали горната част на ушите му, а по-надолу продупчили двете уши с шишове. 25-годишният потърпевш изгубил представа за времето и не могъл след това да каже колко дълго са продължили мъченията. Твърди още, че не е познал инквизиторите, тъй като те били маскирани. След като тормозът свършил похитителите отново го качили в автомобила си и го изоставили в района на Ноевци. Младият мъж бил в окаяно състояние и с белезници на ръцете и краката, когато бил открит от случайни минувачи. За инцидента пернишката полиция сигнализирали от здравната служба в селото.
Веднага бил закаран в пернишката многопрофилна болница за активно лечение “Рахила Ангелова”, където бил приел по спешност.
Освен видимите поражения, лекарите констатирали още счупване на тънката кост на подбедрицата. В момента състоянието му вече е стабилизирано.
През органите на реда Олег Д.обяснил, че нападателите са му отнели 3000 лева и мобилен телефон “Нокиа 8210”, както и личните документи. Младежът бил родом от Стара Загора, но последните няколко години живеел в София, където се занимавал с бизнес.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система