Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 15.12.2010 г.
Боксьори от НСА пребили в Банско пернишки студент
Личните лекари напуснаха преговорите по НРД
Информационно-консултативен център отчете дейността си за 2010 година
Светла Асенова стана втора в класацията MVP на кръга
Аптеките в Перник работят на "санитарния минимум"
Пълна лудница
НА БЕДНИЯ ПЕРНИЧАНИН МУ СЕРВИРАТ КОЛЕДНИ МЕНЮТА
Боксьори от НСА пребили в Банско пернишки студент
Александра ИЛИЕВА
   Бащата Павел Павлов: “Синът ми не е бил пиян”
На 8 декември в Банско бе пребит 21-годишен младеж от Перник. Той е бил нападнат пред хотел “Родина” в курортния град от група непознати младежи и е получил травма в областта на долната челюст.
Това гласи сводката на Областната дирекция на МВР в Благоевград. Оказва се, че нападнатият младеж е син на Павел Павлов, член на ръководството на партия “Атака” в Перник. Той разказа какво се е случило със сина му във фаталната нощ на студентския празник.
“Беше изнесена в медиите информация, че са се сбили две пиянски компании в Банско, но това не е истина. Синът ми, който пострада на студентския празник, и неговият приятел, с когото са били в една механа в Банско, не са прекалявали с алкохола. В същата механа са били и студенти от Националната спортна академия, профил бокс. Единият от тези, така наречени спортисти, се е позаял с приятеля на моя син и му е ударил шамар. Синът ми е станал, за да предотврати разрастването на скандала, след което нещата са се потушили”, разказа Павлов. В последствие група от борчета причаква пернишките младежи пред хотел “Родина” и напада Алекс Павлов. Пребиват го, счупват челюстта му на три места и му избиват няколко зъба. В момента пострадалият е на лечение във Военно медицинска академия.
Според Павел Павлов синът му е имал късмет, че се е отървал само с тези наранявания, тъй като положението е можело да стане и много по-сериозно. Той допълни, че веднага, след като Алекс излезе от болницата, ще подаде жалба в полицията и ще си потърси правата. Той е студент първи курс “Информатика” в ЮЗУ - Благоевград.
“Това е конкретен случай, но трябва да се опитаме с общи усилия по някакъв начин да предотвратяваме това насилие, защото нашите деца живеят с изкривено разбиране за живота. Част от младежите отиват да се веселят, друга част отиват да вършат престъпления. Младежите са немотивирани за развитие. Техният интерес не е в училище, а в дискотеките, кръчмите и баровете. Но вината може би е и наша, защото не създаваме ангажираност на децата си”, сподели Павел Павлов.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система