Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 12.11.2010 г.
апропо
Да няма богати
Ловец отстреля глиган, тежък близо четвърт тон
Обсъждаха переспективите на професионалното образование
апропо
   ОТНОВО ЗАПОЧНА ДА СЕ КРАДЕ ТОК. БЯХМЕ ПОЗАБРАВИЛИ ТОЯ публицистичен жанр напоследък, обаче пак ни го напомниха като идеята за вечния двигател. Хората явно пак започнаха да се връзват директно за жиците, за да наваксат пропуските за времето, когато няма ток. А това ще ни се случва вече, щото природата работи като вечен двигател – къса жици на поразия. Така кражбите от една страна ще удвоят масрафа на енергото, от друга ще улеснят крадците, които могат да се връзват спокойно в часовете, когато напрежението е изключено. А и зима иде, та отоплението с ток излиза на мода.
БАЯ ТЕЛЕВИЗИОННИ АНТЕНИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ОТ НАЙ-МОДЕРНИТЕ сателитни чинии, усетиха какво значи вятър със сто километра в час. Болтовете не издържаха на напора и пред някои панелки можеха да се видят висящи на жиците алуминиеви чаркове от въпросните ТВ съоръжения. Въобще гледането на телевизия напоследък е доста несигурно занимание, щото екранът или ще ти трепти, или хич няма да го има. Абонатите на ТВ явно навремето са пропуснали да включат гаранция срещу вятъра, та сега за собствена сметка ще се правят на майстори и алпинисти, за да го докарат до образ и картина.
ДЪРВЕТАТА В ПЕРНИК СА НАКИЧЕНИ ПРЕДКОЛЕДНО ТАКА, ЧЕ УПРАВАТА спокойно може да си спести разходите за това. Почти няма дърво, в чиито клони да не пъстреят по няколко найлонови торбички, коя от коя по-шарени. А най-красивите гледки са извън града. Боровите горички на Драгановец, Тева и Мошино са си готови елхи. Само Дядо Коледа го няма да дойде със Снежанка и да раздаде подаръците на децата, благодарение на които шаренията властва навсякъде. Сега сме в очакване на първия сняг, които по традиция ще покрие земната боклучарска хубост, за да остане само дървесната.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система