Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 15.11.2002 г.
Шофьор уби пешеходец и избяга
Енергото дава само 10 дни, спира тока и за една бележка
Пътищата пред зимния сезон обсъди областна комисия
10 пожара лумнали в началото на сезона
Шофьор уби пешеходец и избяга
Яна ТОДОРОВА
   Шофьор избяга от пътно-транспортно произшествие, след като с автомобила си премаза 53-годишен пешеходец, съобщи регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов.
Инцидентът е станал към 18.30 часа на път - 63 в Брезник, в участък, близо до Завода за фрикционни изделия. Мястото е неосветено и вероятно шофьорът не е забелязал движещия се по платното човек. От полицията смятат, че водачът се е движел с превишена скорост, като не се е съобразил с пътната обстановка. Причините за инцидента обаче тепърва ще се изясняват.
При направения оглед на местопроизшествието са намерени парчета от счупена пластмасова предна броня и люспи от червена боя. Криминалистите предполагат, че автомобилът, който е прегазил мъжа, е от някоя от следните марки: “Фиат-Дукато”, “Пежо J5; 280 или 280I” или “Ситроен С5”. Колата е червена на цвят.
Органите на реда умоляват гражданите, които имат информация за възникналия инцидент, да се обадят на тел. 166 или в най-близкото Районно полицейско управление. Анонимността им ще бъде гарантирана. От полицията вече са предприели действия за идентифициране на возилото, както и за установяане самоличността на избягалия водач.
Това е третият смъртен случай при пътно-транспортно произшествие от началото на седмицата в региона. Първите два бяха регистрирани на главен път Е-79 въ вторник. Рано сутринта жител на Благоевград се блъсна с лекия си автомобил в товарно возило край Старо село. Привечер друг жител на Благоевград прегази жена на разклона за Рударци в село Драгичево.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система