Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 20.05.2010 г.
apropo
Ракиено време
Младите огнеборци от 13-то училище отиват на шампионата в Албена
190 човека искат да станат лични асистенти
Миньорци преговарят с Деян Христов
Няма качествено мляко под 55 стотинки за литър
apropo
   БДЖ-ТО ГО ИЗТОЧВАТ ОТВСЯКЪДЕ. НЕ СТИГА, ЧЕ ДЪРЖАВАТА ФИРМА е пред фалит, заради безбожни борчове, обаче взеха да го източват и откъм гориво, та влакът хептен да спре в трета глуха. Оня ден изсмукали почти половин тон нафта от локомотив, с което е нанесен нов кофти удар върху престижа на железниците. Да е литър – два, как и да е. Обаче половин тон си е промишлено количество, за извозването на което е нужен нафтовоз. Сигурно и затова дизеловите автомобили са по скъпи от бензиновите – горивото им е от локомотив. Алтернативата е БДЖ да мине на електрички. Тогава няма как да се краде от жиците, щото там напрежението е високо, а токът – постоянен. А и докато дойде време на електрическите коли – ще минат поколения.
ВЧЕРА НА УЛИЦА ВЛАДАЙСКО ВЪСТАНИЕ СЕ НАПРАВИ ОПИТ ЗА ДРУГО ВЪСТАНИЕ. Явно тази улица е обречена да бъде въстаническа. Забавеният ремонт на отсечката вдигна бизнеса на протест. Създаде се предреволюционна ситуация, с елементи на масовка и политически популизъм. По време на криза всяко затваряне на бизнес обекти може да е фатално. Обаче как да стане ремонтът посред зиме, даже посред пролет в сняг и кал? Затова е добре двете страни да се въздържат от революционни изяви, та да не стане като при истинска революция – диктатура на пролетариата.
НА ПЕРНИШКИЯ УНИВЕРСИТЕТ РАБОТАТА МУ СТАНА ВИРТУАЛНА. Всички говорят за него, а още никой не го е виждал. Даже не го знаят къде е. Затова се питаха оня ден и в Народното събрание. Информацията, че това ще бъде университет от ново поколение, явно уплаши законотворците, които са от старото поколение. А какво значи ново поколение най-вероятно не е ясно и на новото поколение. Та докато поколенията остареят и университетът ще отлежи като старо дело...
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система