Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 27.04.2010 г.
Извънредна сесия в Брезник решава следващия управител на болницата
Пет за шест
Apropo
Дами пият мъжки, преспиват в ареста
В Русе задържаха перничанка, член на банда за разпространение на дрога
Отложени мачове от областното ще играят през седмицата
Гонят принудително хижаря от «Селимица»
Извънредна сесия в Брезник решава следващия управител на болницата
Зоя ИВАНОВА
   Според съветници д-р Сергей Иванов ще запази поста си
Днес общинският съвет в Брезник се събира на извънредна сесия с една единствена точка - предложение за продължаване договора на сегашния управител на местното болнично заведения д-р Сергей Иванов. Сегашното му трудово правоотношение изтича в края на април.
Според съветници на този етап докторът, няма реална алтернатива за този пост и продължаването на договора му е само въпрос на законова процедура. Въпреки, че се очакват и някои опити да се прокара някоя друга кандидатура. Договорът е тригодишен.
Плюсовете в работата на доктора за отминалите години са много повече от евентуални минуси, които може да се изнесат на сесията. Брезнишката болница нямаше кой знае какви трусове покрай старта на така наречената здравна реформа. За миналата година тя приключи с близо 62 000 лева дългове. Само за трите месеца от началото на тази 2010 те са намалели сериозно - в момента се изчисляват на около 38 000. С решение на общинския съвет от януари на здравното заведения бяха гласувани за издръжка 150 000 лева.Работещите в болницата отчитат и сериозно повишение на болните, които търсят помощ тук. Близо 100 човека са разчитали на помощ от специалистите от началото на годината досега, само за справка за цялата минала година те са около 300. Болничното заведения в Брезник което официално още се води многопрофилна болница за активно лечение на вътрешни болести не работи със здравната каса. Оттук се отчитат и повече постъпления. Хората са доволни, категорични са лекарите. Дори да не могат да бъдат лекувани на място, те се насочват по направление. Единствено лабораторията в Брезник работи със здравната каса.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система