Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 31.03.2010 г.
Камелия Михалкова стана за трети път MVP на кръга
Импийчмънтене му е майката
Камелия Михалкова стана за трети път MVP на кръга
Яне АНЕСТИЕВ
    Друга перничанка, Албена Бачкова, стана най-добър реализатор Камелия Михалкова е най-полезният състезател в изиграния 19-и кръг от Националната баскетболна лига за жени. Баскетболистката на Миньор беше много полезна за тима си при победата си над Берое 07. Тя записа 22 точки, 16 борби, асистенции, 2 блока и открадната топка за коефициент от 35 пункта, който й носи трето звание за най-полезна състезателка през сезона.На второ място е Вера Перостийска от Лукойл Нефтохимик. При победата на бургазлийки срещу Монтана 2003 центърът се отчете с 22 точки, 14 борби, 3 откраднати топки и 2 блока за коефициент на полезност от 29 пункта.Третата позиция се пада на Петя Джамбазка от Берое 07, който загуби от Миньор. Въпреки това обаче Джамбазка беше много добра със своите 22 точки, 6 борби и 5 асистенции за полезност от 25 пункта, която й отрежда позицията.
Четвърта е Даниел Бъргин от тима на Дунав Еконт. Младият център направи много силен мач и беше най-добра срещу Славия със своите 19 точки и 9 борби, като добави и асистенция за коефициент от 23 пункта.Последна в Топ 5 е Агнеса Дойчинова от отбора на Монтана 2003. Състезателката беше доста полезна срещу Лукойл Академик с дабъл дабъл от 22 точки и 13 борби, към който добави асистенция,открадната топка и „чадър”. Така нейната полезност от 21 пункта й носи позицията сред най-добрите състезателки в кръга.Най-добра резерва е Даниел Бъргин от Дунав Еконт, която е и в Топ 5. На втората позиция е съотборничката й Зорница Костова, която за 33 минути наниза 10 точки, подаде 8 асистенции и овладя 5 борби за полезност от 19 пункта.Най-добър реализатор на кръга е Албена Бачкова със своите 23 точки. Четири от най-добрите 5 състезателки пък имат по 22. Това са Камелия Михалкова, Вера Перостийска, Петя Джамбазка и Агнеса Дойчинова.Най-добър борец е най-полезната Камелия Михалкова в 16 овладени топки, а след нея в класацията е Вера Перостийска с 14 борби.
Зорница Костова подаде най-много асистенции. Гардът завърши с 8 точни паса, а най-полезната Камелия Михалкова има 7 асистенции.Даниела Петева от Дунав Еконт е първа при откраднатите топки, като пресече 4 атаки.Първите две състезателки в Топ 5 са и лидери в класацията за блокове. Михалкова и Перостийска забиха по 2 „чадъра
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система