Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 16.02.2010 г.
Апропо
Мазни пости
Съдят за жестоко умишлено убийство 44-годишен пандизчия
Хванаха трима млади да пушат „трева”
Тържествен концерт за половин век преподавателска дейност на Ромашкина
Перничани паднаха от "Рудар", взимат Димитър Илиев под наем
Апропо
   ЗАЩО ДА СЕ ЧЕСТВА ТРИФОН ЗАРЕЗАН, АКО НЕ СЕ РАЗЧУЕ. В РАДОМИР се разчу. След като добре се почерпил за бога на виното и веселието, бивш полицай погърмял сватбарски, за да разберат и другите, че е празник и не може да се кротува току-така. Така от изстрел на изстрел дошла полицията и го прибрала да си почине където трябва, за да набере сили за следващия празник. Напоследък започнахме да оргиналничим и да събираме много празници в едно. Такъв беше и 14-ти февруари, който можем да наречем и празник на гърмящите подпийнали.
ПОЛИГОНЪТ В КВАРТАЛ ТЕВА СИ Е ЗАПАЗИЛ ИМЕТО, МАКАР ДА НЕ Е ДЕЙСТВАЩ автополигон. Падне ли сняг там се разиграват такива екшъни, каквито човек с добро желание от по-високите панелни етажи може да заснеме и да спечели награда в конкурса за най-смешните домашни видеоклипове. И от ония дни стана така. Съберат се няколко хашлаци с колите на бащите си, юрнат ги по заснеженото и заледено асфалтово поле и се правят на рали състезатели от световните серии. Въртят колите като пумпали ту в едната посока, ту в другата. Превръщат ги в шейни, тренират гигантски слалом между колове, даже опитват скокове на естакадата. И всичко това е съпроводено с рев на двигатели, въртене на гуми, чупене на стойки и бабаитлък като на рали Дакар. Зрелището заслужава да се види, включително и от катаджиите, щото ако зимата скоро не си отиде, може да си отиде някой млад човек...
ТРЕТА СЕДМИЦА ПОДРЕД ЗИМАТА ЗАПОЧВА В ПОНЕДЕЛНИК СУТРИН и свършва във вторник на обяд. Така беше и вчера. Най-неприятно е, че човек се подготви за тежки изпитания, свързани с изриването на сняг и след един ден види, че слънцето и вятърът са свършили без пари повече работа от неговото напъване. Изводът е, че на сняг майката му е чакане. Зимата вече е еднодневка.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система