Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 26.06.2009 г.
Колко струва подготовката за морето в Перник
12-километров участък от пътя Перник-Брезник ще бъде ремонтиран
Валентин Лазаров сменя “Струмска Слава” с отбора на “Банско”
Кандидат-депутатите от Коалиция за България гостуваха в Бесттехника
ЧЕСТИТ 80-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ
Приключи рибарското училище с деца от SOS-селището в Дрен
Колко струва подготовката за морето в Перник
Александра ИЛИЕВА
   Въпреки че напоследък навън повече вали дъжд, отколкото грее слънце, всички ние вече си мечтаем за почивка. Най-предпочитаното място да отпуснем морно тяло, разбира се си остава морето. Дали родното, или някое по-далечно, няма значение, важното е да си осигурим необходимия брой слънчеви бани, които да ни гарантират красив слънчев загар, с който после да се хвалим на колеги и приятели.
За целта е необходимо да си набавим някои неща. На първо място, разбира се е банският костюм. Тенденциите за банските тази година са повлияни от общите модни тенденции, а именно - ярки цветове, изчистен стил и презрамка на едно рамо. Бърз обход по магазините в Перник ни дава представа за цените, на които можем да подновим плажния си гардероб. Между 16 и 26 лева ще ви излезе покупката на бански от две части.За по-претенциозните дами, които предпочитат да не махат етикетчето, докато не са го видели всички, има и бански на стойност 60 - 160лв. Дали те са по-качествени като изработка и материя и дали си заслужават цената, можем само да гадаем. Малка справка на един от щандовете ни информира, че перничанки предпочитат тази година да се придържат към класическия черно - бял стил, както и към бански с десен змийска кожа. Малките палавници могат да се сдобият с бански на цени от 6 до 11лв. в някои от детските магазини в града.
Парео може да откриете на приемливата цена от 5лв. Най-евтините плажни чадъри и чанти ще ви струват само 5 или 8лв. В зависимост от големината и качеството на материята плажната кърпа ще ви излезе от 5 до 15лв.
Друг важен аксесоар са джапанките, които задължително трябва да се връзват по цвят с банските, ако дамата иска да изглежда стилна. Най-евтините джапанки, с които можете да стъпите здраво на морския бряг, ще ви струват само 2лв. Ако по тях има повече украса, цената им автоматично се качва. И този сезон най-харесвани са моделите с каишка между пръстите. Перничаните, които са решили да заложат на марковото, ще трябва да си бръкнат по-дълбоко в джоба. Симпатичната и удобна обувка, тип джапанка ще им излезе от 16 до 37лв. за дамските модели, от 16 до 34 за мъжките и между 11 и 14лв. за детските.
При слънчевите очила няма особени изненади. На улицата можете да се спазарите за цени от 5 до 20лв., а в оптиките и специализираните магазини те тръгват от 20лв. и стигат до където е стигнала фантазията на дизайнерите им. В някои магазини за детско облекло можете да намерите очила за вашето отроче за около 3лв.
Бърза проверка по павилионите за козметика ни информира, че слънцезащтитните средства и тази година са в изобилие. Техните цени, в зависимост от марката, вида на мазилото и защитния фактор, тръгват от 3 - 5лв. и се спират някъде към 26-я лев. Защитните средства от световно известни марки, разбира се са и по-скъпи.
И тъй като споменахме няколко пъти децата, не можем да пропуснем любимите им надуваеми играчки, с които къпането в морето се превръща в щуро забавление. Малките надуваеми топки можете да купите само за 1лв. Поясът ще ви струва около 3лв., възглавницата - 4лв., а надуваемите фотьойли от 12 до 20лв. Басейните, в зависимост от големината и вместимостта си, могат да бъдат намерени на цени между 20 и 70лв.
И след цялото това пазаруване не ви остава нищо друго, освен да се заредите с добро настроение и да се насладите на почивката си. Приятно прекарване!
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система