Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 06.04.2009 г.
Хероин вкара перничанин за три години зад решетките
Хероин вкара перничанин за три години зад решетките
Любомира ПЕЛОВА
   Цене Ценев ще трябва да плати и 5 хиляди лева глоба
Перничанинът Цене Ценев ще лежи три години в затвора при първоначален общ режим на изтърпяване на присъдата и ще плати 5000 лева глоба заради непозволено придобиване и държане на упойващи вещества. Това стана ясно след като пернишкият окръжен съд е отменил изцяло присъдата на районната инстанция срещу 35-годишния перничанин, у когото бе намерена дрогата. В управлявания от Ценев автомобил БМВ криминалистите откриха 15,855 грама хероин на стойност 1 902 лв.
По време на извършване на престъплението - 11 септември 2006 г. Ценев е бил работник на ЕТ “Калин Савов” Перник. Хванат е от полицията към 21,10 ч. района на село Драгичево. По време на разследването е било установено, че високорисковото наркотично вещество с 50% активен компонент е добито от Ценов в столицата същия ден.
Съдът отнема в полза на Държавата спортен сак с надпис "BEIJING XINAOYUN" и два плика - остатък от представителните проби от прахообразно вещество, което след влизане на присъдата в сила ще трябва да се унищожи, а 1 бр. СИМ-карта "Прима", 1 бр. СИМ-карта "Биконект", 1 бр. "Булфон" карта от 50 импулса, 1 бр. платнена чантичка, 2 бр. ключове от жълт метал и 7 бр. мобилни телефона с поставени в тях батерии и СИМ-карти да се върнат на подсъдимия след влизане в сила на присъдата.Ценов трябва да плати и 122,94 лв. разноски за експертиза.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система