Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 17.03.2009 г.
Короната на "Мис България 2009"е вече притежание на Перник
"Миньор" постигна ценно 0:0 срещу "Литекс" в Мездра
Млада шофьорка прати две момичета в болница
Короната на "Мис България 2009"е вече притежание на Перник
Любомира ПЕЛОВА
   Антония Петрова ще представя България на световния конкурс "Мис Свят 2009"
Перничани все още изживяват своя звезден миг - на 15 март престижната зала "Рейнбоу Плаза", където бе проведен големият финал на тазгодишният конкурс за най-красива българка, бе изпълнена с младост, грация, блясък. До последния кръг на "Мис България 2009" стигнаха само десет красиви българки от общо 24-те участнички в полуфинала на престижния конкурс, проведен на 8 март т.г., оспорващи си титлата.
За първи път в историята на конкурса тази година регламентът беше променен. Авторитетното жури трябваше да определи хубавиците, класирани на трето и четвърто място. Но коя е най-красивата, най-интелигентната, най-достойната да носи тежката корона "Мис България Свят" и коя да бъде нейната подгласничка за титлата "Мис България Вселена" този път избираше България.
Преди големия финал, излъчван пряко по Нова телевизия, почитателите на женската красота, очарование и интелект, цяла седмица можеха да гласуват пряко за своята избраница. За радост на перничани сред десетте хубавици място намери и нашето момиче Антония Петрова. Напрежението беше изключително голямо, тъй като и през седмицата до финала, и по време на живото предаване резултатите между момичетата в челната тройка бяха изключително близки. Антония беше ту на второ, ту на трето място, но в крайна сметка спечели безапелационно с 39,23 процента от гласовете на гласувалите за нея от цяла България. Така нашето момиче грабна титлата "Мис България 2009" и ще представя родината ни на световния конкурс "Мис Свят 2009". През месец май Антония ще пътува като член на българската делегация за Брюксел, където ще защити кандидатурата на природния феномен Белоградчишки скали за едно от новите седем чудеса на света.
Нова телевизия поднесе на милионите зрители, наблюдавали финала на престижния конкурс "Мис България 2009" едно изключително шоу. Красотата на младите българки беше подчертана от прекрасните тоалети, с които те дефилираха на подиума. Модна къща "Зебра" бе изработила роклите за първия тур, на втория момичетата дефилираха с банските костюми на "Делфина", а заслугата за прекрасните тоалети на последния кръг е на Аля Милушева - носителка на "Златната игла" и модна къща "Астела".
Грациозната като газела Антония Иванова Петрова е на 24 години. Тя е перничанка. Основното си образование е завършила в Девето основно училище "Темелко Ненков", а перфектния английски език е усвоила в ГПЧЕ "Симеон Радев" в областния град.
През 2007 година най-красивата българка е завършила "Международни икономически отношения" редовно обучение в УНСС. През 2008 година специализира в Москва в Института по международни финансови пазари. В момента "Мис България 2009" завършва второто си висше образование. Тя е петокурсничка, завършваща задочно десетия си семестър в УНСС, специалност "право". Работила е и в Областна управа - Перник като младши експерт.
Днес най-красивата българка, която донесе не просто радост, а голямата гордост на Перник, влиза в къщата на "ВИП Брадър". Благородната кауза на тазгодишния формат на шоуто "Звезди променят съдби" естествено се прелива с този на приключилия вече конкурс, който превърна едно пернишко момиче в принцеса. Антония Петрова - единствената, която според народа съчетава в себе си печелившата комбинация от чар, доброта, сексапил, интелект, самоувереност, ще продължи и в къщата традицията на конкурса "Мис България", защитавайки като всяка мис благородна благотворителна кауза.
Нека пожелаем успех на нашето момиче, което донесе толкова радост на Перник и доказа, че хубавите жени са и възпитани, умни, интелигентни, образовани!
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система