Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 23.10.2008 г.
Цяло кило "трева" иззета от дома на 19-годишна
"АВИА Миньор" тръгва днес за турнира в Монтана
Цяло кило "трева" иззета от дома на 19-годишна
Любомира ПЕЛОВА
   Антимафиоти закопчаха в Перник петима дилъри на дрога
Петима дилъри на наркотици влязоха за денонощие в ареста на пернишката дирекция на полицията след спецакция на криминалисти от Второ Районно управленоие и звеното за борба с организираната тежка престъпност .
Маскираните атакували завчера около 113,20 часа жилището на криминално проявения и вече осъждан за притежание на дрога М.Б. в курортното село Кладница. При обиска на къщата от там са иззети суха тревиста маса, семена и електронна везна. При извършения оглед на автомобила на 33-годишния мъж - "Опел Астра" били открити още найлонови пликчета с изсушена зелена листна маса.
Пет часа по-късно в квартал Изток в областния център е проверено жилището на 18-годишната перничанка А.И. Там е намерен и иззет цял килограм ситно нарязана зелена листна маса, която била разпределена в различни опаковки. Момичето е добре познато на полицаите с други криминални прояви, информира регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов.
Трима други местни дилъри попаднали в лапите на ченгетата след хулиганска изцепка - половин час преди полунощ завчера било получено съобщение за срязани гуми на лек автомобил БМВ, паркиран пред кафене на ул."Рашо Димитров" вкметство Изток. Криминалистите веднага заградили района и успели да задържат тройката бабаити, чиито тартор се оказал 18-годишния П.П., по-известен с прякора Пешо Лудия. Той е криминално проявен, а в момента изтърпява присъда "пробация" за грабеж. Заедно с него в ареста са влезли връстникът му Х.Х. и година по-големия К.И. Двамата също са "добри познайници" на органите на реда. При извършения личен обиск на Пешо Лудия, антимафиотите открили и иззели 14 пакетчета ситно нарязана зелена листна маса, три бели хартиени пликчета и четири бели хапчета.
И петимата са с мярка за неотклонение "полицейско задържане" за 24 часа. Образувани са и досъдебни производства по случаите.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система