Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 01.08.2008 г.
Технополис отвори врати в Перник
Държавният глава гостува на младите пернишки археолози
Технополис отвори врати в Перник
Вяра МОМЧИЛОВА
   Скоро ще започне изграждането на друг голям маркет
Вчера нов хипермаркет Технополис отвори врати за първите си посетители в град Перник. Лентата прерязаха кметът Росица Янакиева и Тодор Белчев- председател на съвета на директорите на Технополис, в присъствието на много гости и приятели на веригата. Хипермаркетът за бяла, черна, офис и IT техника е разположен на ул. "Св.Св.Кирил и Методий" № 21 ( до бившия завод Елена Георгиева). Той е част от мащабен проект за изграждането на съвременен тръговски център , с обща застроена площ от над 6500 кв.м., който ще предложи един нов начин за пазаруване и обслужване за гражданите на община Перник. Предвиден е и голям паркинг с повече от 100 парко места. Новият Технополис разполага с 2000 кв.м. търговска площ. Там перничани могат да намерят повече от 25000 уреди и аксесоари за дома, офиса и автомобила на най-добри цени. За клиентите, които предпочитат да пазаруват на изплащане, финансовите партньори на Технополис предлагат разнообразни варианти за потребителско кредитиране и дават възможност за пазаруване с кредитни и дебитни карти.
Хипермаркета предлага на клиентите си още удобства като безплатна доставка до прага на дома, професионална консултация и внимателно обслужване от страна на специално обучените продавач-консултанти на веригата.
Когато в началото на месец април направихме първата копка и от Технополис казаха, че се видим в готовата сграда след няколко месеца, откровено казано, имах съмнения. Но ето че това е факт, каза Росица Янакиева. С откриването на този хипермаркет постигнахме два неща - на първо място е създадена една нова култура за потребителите, нова култура на обслужване, на второ място се променя облика на града. На трето място, само преди два дни ни е обещано, че в съседство с Технополис, на мястото на старите сгради, ще започне изграждането на друг голям магазин за друг вид стоки, но отново адресирани към перничани.
.
Отец Борис и отец Николай отслужиха водосвет. Обръщение към присъстващите направиха Тодор Белчев, председател на Съвета на директорите и г-н Лий, мениджър "Маркетинг и продажби на LG" за Източна Европа.
Божидар Колев, президент на Технополис разкри за "Съперник", че осемнадесетият хипермаркет от веригата разкрива в град Перник нови 60 работни места. На този етап в магазина има и служители от София, но това ще бъде само временно, за да помогнат на екипа от перничани. Освен изграждането на паркинг, отвън ще бъдат обособени и много зелени площи, което ще допринесе за по-добрата визия не само на магазина, а и на град Перник, каза още Божидар Колев.
Откриването беше отпразнувано с грандиозно шоу с участието на Глория, актьора Краси Радков и водещ Богдан Томов. Освен като водещ, Богдан Томов се изяви и като певец и представи две от новите си песни. Интервю с него четете в "Съперник" на 4 август.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система