Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 02.10.2007 г.
Осем години решетки за пернишки рецидивист - дилър на хероин
Уволниха шефа на "Топлофикация-Перник",на "горещия" стол сяда инж. Стойчо Василе
Осем години решетки за пернишки рецидивист - дилър на хероин
Любомира ПЕЛОВА
   Пернишкият Окръжен съд вчера наказа с осем години затвор 35-годишният рецидивист Емил Димитров Цветков - Зеляро.
През 2005 година той бе осъден на 8 години лишаване от свобода за разпространението на наркотици след като бе задържан с рекородните до този момент 301 дози хероин. Присъдата бе обжалвана пред Софийски апелативен съд и бе намалена на 4 години затвор.
Цветков има и 14-годишна присъда, наложена от Окръжния съд в град Острава в Република Чехия, влиза в тамошен затвор, след което по негово желание е прехвърлен в български, за да излежи наказанието си докрай. Изтърпял е 10 години от него и е бил освободен е предсрочно.
В условията на изпитателния срок извършва поредното нарушение на закона. На 16 април 2005 година при специализирана полицейска операция в пернишкия кв. Изток Зеляро е задържан заедено с Бойко Славчев от Перник и столичния дилър Николай Вергилов със стотиците дози наркотик. При ареста тогава Цветков оказва яростна съпротива на закопчалите го антимафиоти. Наложена му e мярка за неотклонение задържане под стража. По-късно тя е променена в подписка, която Зеляро е нарушил.
Докато текат съдебните процеси Цветков, който заедно с Бойко Славчев е част от разбитата в Изток банда на показно разстреляния в края на 2005 година крупен наркобос Райко Василев - Кръвта, изчезва. Обявен е за издирване, но от него и до момента няма никаква следа. Според запознати с делата в подземния свят, напълно възможно е Зеляро вече да не е между живите.
Вчера състав на Окръжния съд в Перник уважи искането от съда в Острава Цветков да бъде върнат да изтърпи остатъка от 4 години и комулира присъдата заедно с тази на Софийски апелативен съд за разпространението на дрога на общо 8 години затвор.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система