|
Перник Инфо www.pernikinfo.com
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
backstage
|
Пуснато на: Съб Окт 13, 2007 4:57 pm Заглавие: Пирин отстрани Миньор с безличното 0:1 |
|
|
Пирин (Бл) отстрани Миньор (Пк) от турнира за купата на България след много слаб и безличен мач. Срещата протече при закрити врати, заради наказание на домакините. Въпреки това около 300 верни привърженици се бяха качили на хълма зад стадиона и мощно подкрепяха свойте любимци. За съжаление дори това не мотивира "жълто-черните" да заигратя в пъллни сили. От своя страна срещу себе си те имаха също толкова вял и неубедителен съперник. Така се стигна до 60-та мин, когато след разбъркавне пред вратата на домакините Наков се оказа най-съобразителен и реализира единствения и победен гол в срещата.
Източник: http://minyor-pernik.hit.bg/
Последната промяна е направена от backstage на Сря Дек 12, 2007 7:06 pm; мнението е било променяно общо 10 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
|
Тиана
|
Пуснато на: Нед Окт 14, 2007 4:45 pm Заглавие: |
|
|
Добре, хубаво, обаче защо за всяка подобна информация е нужна отделна тема? Не че нещо, ама не ми се струва, че има много кой да коментира тук, пък и всичко в отделни теми...? _________________ ...безмълвен, тихичко заглъхна неизвикан вик... |
|
Върнете се в началото |
|
|
Ramires Модератори
|
Пуснато на: Нед Окт 14, 2007 10:58 pm Заглавие: |
|
|
Момчето е направило сайт за отбора, и гледа да си го рекламира. В това няма нищо лошо, но ако прекали, ще бъде санкциониран.
Иначе, коментарите като цяло във форума са малко, а за отбор като Миньор какво да очакваме!?
----------------------------------------------
Аре Миньоро!!! - нали така беше! |
|
Върнете се в началото |
|
|
backstage
|
Пуснато на: Пон Окт 15, 2007 12:03 am Заглавие: |
|
|
---
Последната промяна е направена от backstage на Пон Ное 05, 2007 4:45 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
|
Тиана
|
Пуснато на: Пон Окт 15, 2007 8:22 am Заглавие: |
|
|
Ох, не исках да засягам никого, в никакъв случай Да не сте останали с грешно впечатление. backstage, ясна ми е идеята ти и я подкрепям с две ръце. Също съм на мнение, че младите хора в тоя град трябва да се интересуват от това, което ги заобикаля и което се случва около тях, а пернишкият футбол е едно от тях Но пък процесът е двустранен, не мислиш ли? Често засичам някои от футболистите, не знам точно кои, само по физиономия мои приятели са ми казвали, че са от Миньор и ми се струват с доста голямо самочувствие, което малко, за мен, не отговаря на нивото на отбора. И това го казва човек, който не разбира от футбол (аз), а ходи от време на време на родният ни стадион за разнообразие. Така че спокойно може да ми оборите мнението, защото не съм убедена колко е обективно. Но нека момчетата вървят напред и се развиват. Дано отшуми и тази негативност към отбора и агитката от останалите градове... _________________ ...безмълвен, тихичко заглъхна неизвикан вик... |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|