Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Безименният
|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2004 7:58 pm Заглавие: Страшилището на югозападната "В" група...... |
|
|
Мисля че присъствието на Миньор в тази група е както чест и достойнство за групата,така и манна небесна за Миньор.Така де-вместо Минката ,кой как го хване ,да го бие като маче от дирек ,ако е в по престижна група ,тук ще плава в собствени води , и ще играе с такива като него......Такива ми ти работи.... _________________ там където няма първи начин ,вторият начин е законният начин |
|
Върнете се в началото |
|
|
Гост
|
Пуснато на: Чет Май 06, 2004 10:15 am Заглавие: мани маитапите |
|
|
Ти маи се маитапиш с Минката , а ? |
|
Върнете се в началото |
|
|
Безименният
|
Пуснато на: Съб Май 08, 2004 3:20 pm Заглавие: |
|
|
Няма такова нещо.... Даже мисля ,че трябва да бъдат похвалени за голям принос в развитието на българският футбол Така де-иначе кога селските отбори ще играят на стадион ,ако няма такива като Минката...... _________________ там където няма първи начин ,вторият начин е законният начин |
|
Върнете се в началото |
|
|
Безименният
|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 11:27 am Заглавие: |
|
|
В "А" група... Може-в "А" окръжна... _________________ там където няма първи начин ,вторият начин е законният начин |
|
Върнете се в началото |
|
|
Super*Show
Регистриран на: 21 Фев 2004 Мнения: 28 Местожителство: село на селяни - Перник
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 7:07 pm Заглавие: |
|
|
На Миньор .... отново прецакване..
Бобовдолци са в окръжната, а ние не!! Не бива бе...
Ама напредваме все пак..
САМО МИНЬОР В ШАМПИОНСКА ЛИГА!!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
MaD_ia / Velikiqt / Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 19, 2004 12:11 am Заглавие: |
|
|
Мястото на Миньор е в А група, както в доброто старо време !
През оная работа са ми селските отбори, нека си играят .
На мача със Септември на 10.10.04 на стадиона се бяха събрали над 500 души , няма да преувелича ако изразя като възможна и по-солидна цифра за мач от В група . Какво ли ще стане като влезнеме в А група... Отново рейсовете които идват в перник ще си заминават кабрио, а останалите шибани агитки на БГ отборите ще треперят и бягат повече и от навремето... Чакам да дойде това време !
А засега от 9 мача Миньор взе 9 победи , ама на 10-тия срещу Велбъжд в Кн. взе само 1 точка и сега водим тия, Хебър ли беха само с 3 точки . Естествено, трябва да ги друпнем малко по-сериозно !...
Само Миньор Перник ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
tedinceto
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 10:51 am Заглавие: davaite minyor |
|
|
Minyor zaslujavat da vlqzat v A grupa,pojelavam im tova da stane
Български моля !!!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Тиана
|
Пуснато на: Съб Сеп 08, 2007 10:30 am Заглавие: |
|
|
Не че разбирам от футбол, но от двата мача на Миньор, на които съм ходила... не ми беше интересно. Но пък над стадиона минаваха наистина красиви облаци Сега сериозно - имаше няколко момчета, които не само `добре стояха` на терена, ми даже се и затичваха Една моя добра приятелка е футболна фенка по природа и тя ме замъкна, признавам, без желание от моя страна. Това беше миналата есен, нямам представа с кои отбори бяха мачовете, но някак... нямаше атмосфера. Може би на тези момчета, които тичат подир топката им трябва някакъв стимул, състоящ се не само в паричен вид. Знам ли, ние сме си чукундури тук, но пък трябва да си създаваме някак емоциите, може би ще бъде полезно и за тези долу, на терена. Лично мнение |
|
Върнете се в началото |
|
|
Безименният
|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 10:47 am Заглавие: |
|
|
http://www.cska.bg/Е това е велик отбор. _________________ там където няма първи начин ,вторият начин е законният начин |
|
Върнете се в началото |
|
|
|